TeamViewer 7 -sau cum poti controla un calculator la distanta



Team Viewer este o aplicatie gratuita,ajunsa acum la versiunea 9, cu care puteti controla un calculator de la distanta , de acasa de exemplu . Bineinteles , mai exista si altfel de aplicatii de genul acesta dar dupa parerea mea , e cea mai buna .Team Viewer este foarte simplu de utilizat , iar daca e cineva care nu se descurca , exista tutoriale pe sait-ul producatorului teamviewer.com . In principiu , modul de utilizare al programului este foarte simplu.Daca X doreste sa se conecteze la dvs . prin intermediul acestui program , trebuie doar sa ii comunicati ID-ul si parola .Parola este generata random (aleator) la deschiderea programului , pentru a evita intrarea persoanelor neautorizate in calculatorul dumneavoastra .Desigur , se poate seta si o parola proprie , din Options > tab-ul General > Password .Daca dumneavoastra doriti sa va conectati la X prin Team Viewer , X trebuie sa v-a comunice ID-ul si parola .Team Viewer mai are si alte functii precum presentation (puteti prezenta cuiva un proiect , un document in PowerPoint si chiar puteti inregistra aceasta prezentare) , VPN (Virtual Private Network ) sau File transfer (transfer de fisiere) . Prezenta unui firewall in calculator nu afecteaza cu nimic buna functionare a acestui program , deoarece Team Viewer v-a gasi intotdeauna o ruta spre calculatorul partenerului dumneavoastra .Conexiunea e sigura deoarece se foloseste pentru transmiterea datelor o cheie interschimbabila si sesiune criptata AES (256 Bit) , acelasi standard de securitate folosit de https/SSL . Daca conexiunea dumneavoastra la internet nu este tocmai una destul de mare , puteti selecta optiunea Optimize speed , pentru a nu sacada in timp ce va aflati la cineva in calculator , iar daca conexiunea la internet este una buna , puteti selecta optiunea Optimize quality , sau Automatic quality selection .Team Viewer este gratuit doar pentru utilizatorii casnici , iar pentru companii trebuie achizitionata o licenta . Team Viewer este compatibil cu Windows XP ,VISTA si chiar WINDOWS 7,dar exista variante pentru Mac ,iPhone si iPad ,si chiar pentru Linux personal l-am folosit o perioada pe Ubuntu.
Inca un aspect foarte important in timpul instalarii la fereastra in care va va intreba ,,How do you want to use TeamViewer?,, trebuie bifat ,,personal/non comercial use ,,
pentru nu a mai avea ulterior probleme cu folosirea acestui soft.

Download TeamViewer9

www.shop-bay.ro cazut de aproape o saptamana!!!


Site-ul care se vroia a fi un concurent cat de cat pentru okazii.ro e cazut de aproape o saptamana ,am si eu cont acolo si cu toate ca intram rar pe shop-bay.ro incepuse sa imi placa acest site si chiar am cumparat ceva de acolo.
Suspecta cadere tocmai acum cand multi utilizatori ai okazii.ro cautau alte alternative, fugariti fiind de comisioanele tot mai mari de pe okazii incercau sa isi mute micile afaceri in alta si cea mai buna alternativa era pana acum cateva zile shop-bay.ro.
Sper sa isi revina ,poate se lucreaza la el, poate nu a mai facut fata numarului in crestere de utilizatori sau a fost vandut cuiva care avea interesul sa il inchida .
Poate nu fac greseala care au facut-o cei de pe aukro.ro cand au transformat acel site in panarama care acum se numeste tizo.ro!

giveawayoftheday.com = un program gratuit in fiecare zi


Am gasit din intamplare cautand pe net software gratuit acest site giveawayoftheday.com care ofera in fiecare zi gratuit cate un program(chiar si jocuri) ,care in mod normal ar costa bani,pentru a fi descarcat si folosit gratuit.Nu este un site in care se ofera programe piratate ,totul este foarte legal si daca v-ati pune intrebarea cum de se ofera programe gratuit ,raspunsul ar fi ca dezvoltatorii diverselor softuri isi fac in acest mod reclama facand cunoscute creatiile lor.
Pentru a descarca un program aveti la dispozitie doar 24 de ore deci ar cam trebui sa vizitati cam des acest site pentru a vedea ce este oferit spre download in fiecare zi.
Site-ul are o versiune si in limba romana pe care o puteti accesa aici:http://ro.giveawayoftheday.com/

Lista programe tv romanesti pentru Sopcast

O lista cu programe tv romanesti pentru Sopcast pentru cei interesati:


ProTV: sop://broker.sopcast.com:3912/80621
HBO Romania: sop://broker.sopcast.com:3912/80624
Prima TV: sop://broker.sopcast.com:3912/60586
Antena 3: sop://broker.sopcast.com:3912/74842
National Geografic: sop://broker.sopcast.com:3912/80397
OTV: sop://broker.sopcast.com:3912/60708
Acasa TV: sop://broker.sopcast.com:3912/80555
Antena 1: sop://broker.sopcast.com:3912/80625
TVR 1: sop://broker.sopcast.com:3912/60706
TVR 2: sop://broker.sopcast.com:3912/80620
AXN: sop://broker.sopcast.com:3912/60709
Discovery Channel: sop://broker.sopcast.com:3912/80623
Animal Planet: sop://broker.sopcast.com:3912/74631
Cartoon Network: sop://broker.sopcast.com:3912/80593
Pro Cinema: sop://broker.sopcast.com:3912/80622
National TV: sop://broker.sopcast.com:3912/60704
Jetix: sop://broker.sopcast.com:3912/60705
B1 TV: sop://broker.sopcast.com:3912/74841
Sport Ro: sop://broker.sopcast.com:3912/80562
Kanal D: sop://broker.sopcast.com:3912/60702
Realitatea TV: sop://broker.sopcast.com:3912/74843
TV 1000 - sop://broker.sopcast.com:3912/60703


Daca nu aveti instalat Sopcast il puteti lua de aici :http://www.sopcast.ro/ unde veti putea gasi si mai multe detalii despre instalare si functionare.