Video Download Helper


Video DownloadHelper este o extensie Firefox cu ajutorul careia puteti descarca clipurile si muzica de pe multe site-uri (you tube,trilulilu etc) .Video DownloadHelper identifica automat fisierele media de pe o pagina web si permite descarcarea acestora cu un simplu click.
Dupa instalare extensia aseaza o iconita noua in bara de unelte Firefox. In cazul in care pagina pe care navigati contine fisiere media pe care Download Helper poate sa le descarce iconita devine animata, si langa iconita apare o mica sageata. Un click pe sageata deschide un meniu de download in care veti gasi videoclipurile pe care le contine pagina web respectiva.
Dati click apoi pe videoclipul pe care vreti sa-l descarcati si selectati locatia de pe calculator unde doriti sa fie salvat. Fisierul va fi salvat in format .FLV si poate fi deschis cu ultima versiune de Winamp. Daca folositi alt media player ce nu suporta fisierele .flv si doriti sa convertiti videoclipul in format .avi va recomand sa incercati Internet Video Converter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu