Okazii.ro si-a revenit dupa o cadere de mai mult de 24 ore


Okazii.ro si-a revenit cat de cat dupa ce a cazut de mai mult de 24 de ore dar functioneaza defectuos ,conturile nu au fost afectate dar au pierdut date din luna august.Merge el si nu merge ,poate ca au tabarat toti curiosi sa vada ce s-a intamplat si ce a mai ramas din acest site pentru ca iar apare aceea erroare din imaginea de mai sus semn ca mare lucru nu au rezolvat si probleme sigur vor mai fi.
Am intrat in contul meu si nu mai am nici un calificativ din luna august ,toate licitatiile sunt ,, in curs de inchidere,, si apar acum si licitatii vechi care se incheiasera de mult.Aceasta cadere a site-ului e dupa mine o grea lovitura de imagine pentru ca multi utilizatori se vor gandi sa isi mute micile afaceri pe alte site-uri concurente.

3 comentarii:

  1. contul nu functioneaza bine nici acum, 7 septembrie, iar mie mi-au incasat comision pentru fotografie in plus dupa ce am refacut o fotografie pe care ei nu o puteau recupera.Am muncit si am platit ca pentru 2 fotografii,desi am una. Ingenios mod de a/si recupera pagubele.In rest, sa muncim sa refacem singuri textele,pentru ca toate au fost afectate, au diaparut cuvinte,date. Da vreau sa mut afacerea, dar in afara de Tizo ar mai fi ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar mai fi http://www.shop-bay.ro , e micut dar promite.

    RăspundețiȘtergere
  3. hefzii hefzii tizo.ro si okazii.ro
    - deci: atentie la buzunar; respectiv cont; fiindca pa mine ma facut la buzunar direct administratorii de la Okazii.

    - Atentie: sa deschis si un sait la fel care e de moca; tizo.ro; garanteaza si tepele pana la 6 milioane lei…e pe bune. Program Afiliere si Programul Protectia Cumparatorilor
    -Si daca aduci si un alt paopandau iti da 100 000 lei de bucata inscris…Adicalea astia, is cretini nu te fura; iti si da lovele… e pe bune. Ai foamea in gat si nevoie de bani sau de lovele?….ti-ai gasit servici: cauta fraieri multi s-ai inscrii si faci bani…le spui ca te-am trimis io daca comenteaza, sau ai probleme; ma cunosc ei bine si unii si altii. Iti trebe un blog de orice fel chiar si googel; iei legatura cu ei ; si iti pui vecinii; prietenii si rudele sa se inscrie la ei( tizo.ro) prin blogu tau si ai 100 000 de bucata. Nu e gluma, nici la misto; poti verifica optiunile le ei; adica te poti convinge...singur.(citeste-l si da-l mai departe e moca)

    RăspundețiȘtergere