Cateva recomandari pentru cumparatorii de pe okazii.ro


In aceasta postare am deviat putin de la subiectele obisnuite prezentate aici pentru a oferi cateva sfaturi celor cere au cont pe okazii.ro.Ma voi referi acum doar la cei ce vor sa cumpere :
-Acordati mare atentie titlului si descrierei produsului,unele produse pot avea mici defecte ,specificate de vanzator in descriere ,dar care din graba nu a fost citita cu atentie si atunci vanzatorul nu cred ca are nici o vina.
-Luati in considerare calificativele vanzatorului, insa nu exagerati, nu neaparat trebuie sa fie 100%pozitive daca are cateva negative din sute de produse vandute nu cred ca e o mare problema, nu uitati ca nu toata lumea poate fi multumita. Daca are mai putin de 90% incercati sa evitati. Oricum, cititi comentarii de la calificative, va ve-ti putea face mai usor o idee despre vanzator.
-Atentie mare la pozele produselor, unii vanzatori folosesc poze luate de pe internet si asta cred ca ar fi un semn de intrebare.
-Daca aveti cea mai mica nelamurire nu ezitati sa adresati pe forum vanzatorului intrebari despre orice detaliu.
-Cautati cat mai multe detalii despre produsul respectiv pe internet. Daca rezultatele corespund cu descrierea, va aflati in fata unui obiect autentic.
-Pentru un pret cat mai bun, incercati sa evitati licitatiile care se incheie in weekend ,pentru ca atunci sunt mai multi vizitatori pe site si implicit se ofera preturi mai mari.
-Atentie si la pretul transportului,unii vanzatori pun un cost de transport mare pentru a scoate mai mult pe produsul respectiv.
-Daca doriti sa cumparati obiecte de valoare mai mare, de preferat ar fi predarea personala sau prin firmele de curierat cu posibilitatea de verificare a coletului.
-E important sa va uitati si la vechimea contului unui vanzator pentru ca numai cei seriosi rezista in timp,exista de asemenea conturi foarte noi de o luna sau doua care au sute de calificative pozitive primite de la cativa utilizatori,primite de la licitatii cu valori foarte mici(de cativa ron)de la care eu cred ca te poti astepta la orice.

Pe okazii.ro exista intotdeauna un risc, asa ca totul ramane la aprecierea voastra, cat de bine stiti sa folositi informatiile sau cat de norocosi sunteti.
Succes la cumparaturi pentru ca in aceste vremuri grele toti avem nevoie de ceva ieftin!!!

Un comentariu:

  1. Iti doresti sa vinzi mai mult si mai bine, dar fara sa mai platesti comisioane aberante celor de la okazii?
    Iti doresti sa postezi anunturile de vanzare foarte usor, fara inregistrare?
    Iti doresti ca anunturile tale sa fie vizualizate zilnic de mii cumparatori?

    Este foarte simplu:

    Am descoperit de curand acest site si sincer, am fost impresionat: www.bluepages.ro.
    Am inceput sa vand folosind acest site, mai mult decat pe mercador sau tocmai.

    Avantajele:
    - postezi anunturi fara inregistrare;
    - daca ai postat multe anunturi, te inregistrezi iti editezi rapid profilul, introducand datele de contact pe care doresti sa le vada cumparatorii;
    - pretul este afisat clar, dinstinct, intr-un chenar vizibil;
    - poti atasa gratuit anuntului tau 5 fotografii (nu doar 2 ca pe okazii);
    - nu platesti COMISION, pentru absolut nimic. Totul este GRATUIT;
    - cumparatorii te pot contacta direct si nu va mai trebui sa raspundeti la mesaje in care nu poti da datele de contact;
    - poti posta la vanzare orice produs sau serviciu, datorita numarului mare de categorii si subcategori;
    - site-ul asigura viteza mare de trafic si navigare rapida, fara probleme, fara blocaje, indiferent de numarul de utilizatori logati;
    - site-ul se acceseaza usor de pe tableta sau telefon mobil.

    Spuneti prietenilor vostri despre site si astfel ii ajutati sa nu mai plateasca comisioanele aberante celor de la okazii. O sa-i ajute sa isi pastreze profitul curat si va vor multumi pentru asta.

    www.bluepages.ro

    RăspundețiȘtergere