Linux Mint 9 Isadora in VirtualBox

Curiozitatea m-a facut sa incerc totusi macar in VirtualBox aceasta distributie de Linux bazata derivata din Ubuntu ,dar pe care multi pe forumuri o considera a fi peste Ubuntu invocand diverse motive.
Nu pot sa zic ca nu imi place cum arata ,e frumos asezat acest Linux Mint dar nu am putut sa imi dau seama de adevaratele performante fiind instalata in VirtualBox.
Asadar este o versiune cu suport indelungat (LTS, 3 ani pentru desktop), viteza de pornire a sistemului este buna, iar interfata de instalare e foarte asemanatoare cu cea din Ubuntu.
Cu aceste imagini nu vreau decat sa va fac curiosi sa incercati Linux Mint sau alte distributii de Linux macar in dual-boot cu windows .

DESCARCA LINUX MINT

3 comentarii:

 1. Salutare,
  Daca vrei sa faci un link exchange cu www.filme-online-gratis.com , te rog sa vizitezi http://www.filme-online-gratis.com/linkex/ sau sa ma contactezi la id de mess filme_online_gratis

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. http://bloguridetop.blogspot.com/
  PROMOVARE BLOGURI

  RăspundețiȘtergere