TV-MAXE: Principalele programe tv romanesti pe Linux


Pentru utilizatorii de Ubuntu sau alte distributii de Linux , ov1d1u a creat un program cu care avem la dispozitie oricand principalele programe tv romanesti.
Puteti descarca de aici TV-MAXE , iar daca il rugati frumos poate va face si o versiune pentru windows.

5 comentarii:

  1. salutare am ubuntu 10.04 lucid am bifat soure software si tot nu merge , cine are o solutie il rog sa imi trimita si mie pasi la adresa mail ionut_zbura@yahoo.com , sunt nou in lumea ubuntu si probabil am gresit eu ceva , bafta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îl rugam pe ov1d1u sa faca o versiune TV-MAXE pentru Windows.Multunesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un prieten de-al meu lucrează momentan la o clonă de TV-MAXE pentru Windows. Totuşi el e începător în C#, iar din această cauză treaba merge destul de greu, deci probabil va mai dura puţin până ce acesta va fi lansat. Cu toate astea aplicaţia este deja cât de cât funcţională, deci e doar o chestiune de timp până ce aceasta va fi lansată.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am postat un titlu despre TV-MAXE pentru linux e similar cu PBXTV dar ruleaza pe linux ... programul e facut de voluntari si programatorii din toata lumea si este sustinut de o firma romano-americana ... TV-MAXE poate fi rulat si prin VLC player merge mai bine... prin VLC nu sacadeaza si reda imaginea zici ca e in format full hd...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si varianta pentru windows cand

    RăspundețiȘtergere