Yahoo messenger 12 o gluma proasta

Adevarul este ca romanii sunt foarte inventivi si cand isi pun ei ceva in gand chiar fac de exemplu au scos ei deja inaintea celor de la Yahoo versiunea 12 a cunoscutului Yahoo Messenger.Nu stiu cum au facut asta ,au calatorit in viitor sau au furat ei vreo versiune beta ,dar sigur va spun ca inca nu exista yahoo messenger 12 .
 Nu mai descarcati acest asa zis Yahoo Messenger 12 de pe http://lanoapte.ro/2011/09/download-yahoo-messenger-12-free-gratis-windows-xp/ pentru ca ce va propun ei sa descarcati nu e decat Yahoo Messenger Vista care oficial nu mai e disponibil pentru download cei de la Yahoo au renuntat la el, pentru ca se concentreaza asupra unui Messenger care sa mearga pe orice platforma, orice OS.
 Recomandabil e sa descarcati de aici   ultima versiune oficiala YahooMessenger 11.5.

Un comentariu:

  1. intr-adevar nu e versiunea 12 ci e de fapt o versiune de yahoo messenger ce incepuse sa fie dezvoltata pentru windows Vista dar cei de la yahoo au renuntat la ea probabil pt ca a aparut windows 7 sau din alte motive. arata chiar bine versiunea aia, pacat ca nu au scos versiune finala (nu avea n'spe mii de reclame ca ultimele pocnitori de messenger si cum reclamele fac bani in ziua de azi... restul nu mai conteaza)

    RăspundețiȘtergere