Instalare Panda Cloud Antivirus free

Un ANTIVIRUS GRATUIT este mereu bine venit. Si daca acel antivirus gratuit consuma putine resurse devine si mai interesant.
Dezvoltatorul spaniol de software Panda Security a lansat un nou program antivirus denumit Panda Cloud Antivirus. Ce este interesant la acest antivirus este principiul de functionare. Daca antivirusii clasici scaneaza fisierele local si isi actulizeaza periodic baza cu informatii, Panda Cloud Antivirus trimite doar semnatura fisierelor periculoase catre serverele Panda.
Ce este bine: clientul antivirus nu ocupa multe resurse pe computer (cam 16 -20 MB de RAM), kit-ul de instalare fiind si el mic. Avantaj major pentru cei care au netbook-uri SSD.
Ce nu este asa bine: Pentru scanare este necesara conexiunea la Internet. Dar cum virusii de acolo vin de obicei asta nu ar fi o problema prea mare.
 Pentru a descarca antivirusul trebuie sa intram pe www.cloudantivirus.com   de unde descarcam executabilul ,eu am folosit Firefox setat sa descarce pe desktop.
 Deschidem fisierul descarcat si va incepe instalarea,va trebui sa debifati cele trei casute deoarece va schimba pagina de start din browser si va va adauga un toolbar inutil
Dupa finalizarea instalarii veti observa in bara de activitati icoana cu ursuletul panda .
interfata antivirusului e destul de simpla si intuitiva numai sa nu dati clic pe Upgrade to Pro unde incearca sa va vanda varianta pro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu