Ai prefera un laptop sau un calculator?

La intrebarea din titlu cei mai multi vor raspunde cu laptop, ori ca este la moda ori ca este mai util. Un  laptop era un “lux” inainte, preturile foarte mari il faceam inaccesibil pentru multi dintre oamenii simpli. Calculatoarele erau singura variant, chiar daca nu erau nici ele foarte ieftine, nu ajungeai la pretul laptop-urilor.  Astazi lucrurile  stau altfel, calculatoarele si laptop-urile s-au mai ieftinit si toti isi permit un laptop.

Calculatoarele numai sunt asa de populare ca inainte, din simplul motiv ca sunt mari si ocupa mult spatiu. Un laptop este mai mic si il puteti lua cu voi unde doriti. Pentru cei care pleaca des de acasa cel mai potrivit este un laptop. Gamerii, cei care stau la calculator si se joaca foarte mult timp, cautand cele mai noi jocuri vor alege un calculator pentru ca se pot atinge performante mai mari. Asta nu inseamna ca laptop-urile nu sunt performante, se gasesc destul care ating performante mari.

Lumea calculatoarelor s-a dezvoltat foarte mult si au aparut pe internet tot felul de tutoriale de unde poti invata cum sa faci multe lucruri la calculator. Poti invata sa lucrezi cu diverse programe,  sa configurezi singur un calculator performant sau poti invata limbaje de programare care iti pot aduce un job bun pe  viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu