Activare RUN command in WINDOWS 7

Cei ce au instalat WINDOWS 7 au observat ca in meniul START fata de celelalte versiuni de windows lipseste functia RUN.Aceasta se poate activa foarte usor astfel:

Clic dreapta in meniul START ,clic pe Properties
Clic pe Customize
In acea lista( undeva mai jos) bifati RUN command
Clic pe OK > Apply > OK

Recom Miditower Backdraft



O carcasa superba cu aspect futuristic ,aceasta carcasa este perfecta pentru un sistem de gaming.In interior este asigurat un airflow foarte bun , care permite racirea componentelor cat mai bine.Raportul calitate/pret(270-290 ron) destul de bun.


Pro: - loc suficient inauntru
- circulatie buna a aerului
- pret bun
- calitate buna a finisarii
- design-ul screwless (nu o sa aveti nevoie de surubelnita)
-posibilitati mari de modding
Contra: - fara sursa ( la pretul asta nu cred ca se putea)
- lipsa celui de-al doilea ventilator de 120mm
-atentie la vopsea
-copiata dupa Alienware

Cooler Master V8 CPU Cooler


Cooler Master V8 poate disipa eficient pana la 180W multumita bazei din cupru, designului modular format din 4 radiatoare si celor 8 heatpipe-uri. Pentru performante optime, V8 vine cu un ventilator de 120x120x25mm si control de rotatie, montat central
Cooler Master V8 are dimensiunile 120 x 120 x 158mm, cantareste 865g si este compatibil cu procesoare Intel LGA 775 si AMD 940/AM2/AM2+.
PRO:
- Performante excelente
- Produs de calitate
- Aspect placut, iesit din comun
- Fan Controller
CONTRA:
- Instalare nu tocmai usoara
- Datorita dimensiunilor mari nu incape in toate carcasele

Thermaltake Mambo MOD





" Totul a pornit de la colegii dupa forum , care isi modificau carcasele , avusesem o mica tentativa de modding , care cat de cat a dat roade , dupa cum vedeti in primul Thread si de aici am prins curaj sa ma apuc de un modding mai serios.Am cumparat o carcasa Thermaltake Mambo , am considerat eu ca nu erea nici prea "dichisita" , nici prea "slaba" , doar potrivita pentru un MOD.A durat cateva luni bune din varii motive ,dar intr-un final am reusit sa pun totul cap la cap.Pe parcurs am schimbat si componentele pe care le aveam de la inceputul "aventurii" , de la schimbarea unei piese am ajuns sa schimb o mare parte din el , daca vrei sa faci un pas trebuie sa te gandesti mult la acest lucru .Cu un mic curaj poti face multe." COSMO , Forumul MyGarage

Dodysher PC





"Cum am început eu să modific carcasa .....


........ înainte de a mă apuca, am completat golurile carcasei cu paxmate, iar înainte de asta am tăiat grilajele, (cele din faţă erau deja tăiate) iar apoi a urmat spatele şi capacul lateral, opreraţiunea a durat maxim 40 minute, fiind apoi finisate cu o pilă şi primind apoi o garnitură ca să dea aspect, că arăta prea urât, iar apoi am trecut la treabă. Am scos tot de la interior, am acoperit bine locurile care nu vroiam sa fie atinse de vopsea, mai exact paxmate, leduri faţă, usb-uri, butoane on/off si reset, iar apoi am trecut la şmirgheluit. Cea mai mare parte din carcasă ce a fost şmirgheluită a fost faţa şi spatele, restul au fost bine degresate cu acetonă (bineînţeles că şi ce a fost şmirgheluit a fost degresat).
După degresare am trecut la aplicarea grundului şi apoi vopsire. Am folosit 4 tuburi Köber 400 ml: unul de grund şi trei de vopsea. Mai întâi am aplicat grundul în mai multe straturi subţiri, lăsând să se usuce bine (uscarea a fost foarte rapidă).
După aplicarea grundului am trecut la vopsire. Aplicarea a fost de la început un mic eşec (deh, nefiind cunoscător) şi a cam curs vopseaua. Dar am luat-o de la capăt cu acelaşi procedeu descris mai sus, însă am aplicat vopseaua pe orizontală, nu ca prima oare pe verticală. Vopsirea a decurs la fel, dând în mai multe straturi subţiri şi cât mai dese. Au fost aplicate în 7 straturi cu pauze de 15-20 minute între aplicări, care au fost spre sfârşit tot mai dese. Uscarea a fost deasemenea rapidă, însă am lăsat 12 ore să se usuce complet.
După uscare am montat totul la loc, între timp au sosit şi neoanele, deci au fost montate
." Dodysher ,Mygarage Forum

SURSA:Forumul Mygarage

ClamWin Free Antivirus

ClamWin Free Antivirus e un program antivirus pentru sisteme de operare windows, funcţionează foarte bine cu windows xp şi windows vista.
Principalele caracteristici ale ClamWin Free Antivirus sunt:
* protectie contra virus şi spyware;
* scanează calculatorul pentru a descoperi eventuale infectii;
*opţiune de ştergere a eventualelor fişiere infectate;
* actualizari automate;
ClamWin Free Antivirus e un program antivirus uşor de instalat şi de utilizat, nu ocupă foarte mult spaţiu pe hdd, consuma puţine resurse şi are o interfaţa simpla şi intuitivă de pe care oricine poate folosi programul fără nici o problema.
Daca sunteti in cautarea unei solutii de protectie impotriva virusilor puteti descarca gratuit programul de aici

Project "Twilight"




Foarte interesant acest sistem construit de ny_hugh2000,imi place mult combinatia aceasta de rosu si negru.Daca vreti sa aflati intreaga poveste a acestui proiect intrati pe forumul mygarage.
Configuratie: Procesor:AMD Athlon 64 X2 5200+ 2.7GHz Brisbane
Placa Baza: Asus M2N-E
Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 PRO
Rami: Geil Ultra 2GB DDR2 800MHz CL4 Dual Channel Kit
Carcasa : Foxconn TLA436
Placa Video: Galaxy GeForce 8600GT 512MB
Sursa: Deluxe 450W
+ 2 ventilatoare Nexus Real Silent unul de 80mm unul de 92mm+Scythe Kama Bay 120mm Black+un cooler Zalman pentru placa video de la o Gigabyte 9600

DVD-ul cu capacitate de 42GB


Desi sunt convins ca in viitorul in ceea ce priveste salvarea fisierelor importante este reprezentat de serviciile de gazduire online, ma bucur sa gasesc pe net stiri referitoare la inovatii care pot imbunatati solutiile tehnologice pe care le avem la dispozitie in acest moment.

De exemplu, in Japonia ( unde altundeva?) a fost dezvoltata o noua tehnologie de inscriptionare a DVD-urilor ce mareste de 9 ori capacitatea de stocare a unui disc DVD obisnuit, permitand astfel inscriptionarea a 42 GB de informatie pe un singur disc.

Solutia este data de modul in care sunt arse datele pe disc. In loc sa fie asezata in linie, informatia este asezata in V, lucru ce mareste foarte mult suprafata dipsonibila pentru inscriptionare.

Noua tehnologie prezinta insa doua inconveniente majore. In primul rand, noile superi discuri nu pot fi citite de catre DVD-urile normale existente pe piata. In al doilea rand, se pare ca aceasta tehnologie nu poate fi aplicata discurilor Blu-ray, ceea ce ma face sa cred ca nu se va investi serios in dezvoltarea ei, tinad cont ca tehnologia Blu-ray incepe sa devina din ce in ce mai populara.