Instalare Avast Free

Considerat de mine cel mai bun antivirus gratuit, Avast Free poate fi usor instalat pe orce pc cu XP, Vista si 7 oferind o buna protectie a pc-ului .pentru a descarca Avast free un clic aici
Nu trebuie decat sa dati clic pe Download Now si browserul va salva fisierul acolo unde este setat sa faca asta ,la mine Firefox a salvat fisierul pe Desktop.
 Acum nu trebuie decat sa deschideti fisierul salvat (avast free antivirus setup.exe) clic pe Run si instalarea va incepe.
 Daca nu doriti sa va instaleze si Google Chrome odata cu antivirusul debifati optiunile acestea din partea de jos a ferestrei si apoi dati clic pe Expess Install.
 Va aparea apoi fereastra unde trebuie sa va inregistrati pentru a obtine dreptul de a folosi un an acest antivirus.pentru a face asta clic pe Register apoi completati cu numele si adresa de email(atentie trebuie sa scrieti o adresa email corecta ,valabila !!!!) ,
clic pe Register for free ,si urmatoarea fereastra va incerca sa va pacaleasca un pic sa incercati trialul internet Security pentru 20 de zile ,evitati asta dand clic pe Stay with basic protection.
  Daca instalarea a decurs bine si produsul a fost inregistrat ok ar trebui sa arate exact ca in imagine si la Mentenance> Registration ar trebui sa arate ca va mai raman 365 zile in care aveti dreptul sa folositi acest antivirus.
 Recomand sa scanati periodic intreg calculatorul si sa verificati daca antivirusul are actualizarile la zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu